Phi Phi Islands – En paradisö i havet

Det romantiska paradiset Phi Phi Island

Phi Phi Islands är ett paradis för alla de som älskar att resa själva, bara för att det är en fantastisk ö-grupp som många människor besöker och att det finns massor med olika aktiviteter på denna samling av små öar. Denna ö som ligger utanför Phuket och Krabi på den västra sidan av Thailand i Andamansjön kommer också att vara det perfekta valet för alla de som vill vara ensamma på tu man hand i ett romantiskt paradis.

Phi Phi Islands kommer med sina vackra stränder och underbara natur som gränsar till det turkosfärgade havet, ge en skön semester i Thailand till alla som har möjligheten att ta sig till denna plats på jorden. Här kommer alla att få en upplevelse av naturens prakt, massor av aktiviteter, god mat och dryck och en hotellvistelse med bad och sol som kan kombineras på ett perfekt och individuellt sätt. Alla som gillar Thailand och fortfarande inte besökt denna plats, kommer att göra ett gott val i att boka nästa resa till detta paradis.

Kombinationen av moderna hotell och naturen

Om det är någon ö, eller ö-grupp, i Thailand som har lyckats med kombinationen av moderna hotell och att bevara naturen, så är detta definitivt Phi Phi Island. Här kommer den som besöker denna ö-grupp egentligen bara ha tillgång till en mindre del av allt som finns att utforska på de öar som tillhör denna grupp. Egentligen är det bara två av öarna i gruppen som har hotell och restauranger samt allt annat de som reser vill upptäcka och ha nära sig. Resten av Phi Phi Island är naturreservat som alla dock kan få besöka, men detta ska då ske med en av de guidade turerna som finns till förfogande.

Shopping på Phi Phi Island

När det gäller shopping så kommer inte Phi Phi Island att erbjuda mycket av detta. Här handlar det mest om att vara den som besöker denna plats för avkoppling och semester, vilket då betyder att det finns små butiker med ett mycket begränsat sortiment. I övrigt finns det restauranger, barer, olika aktiviteter samt andra företag som kan drivas med hjälp av turismen. Något som alltid finns är naturligtvis en och annan souvenirbutik, vilket kan vara precis det som önskas för att bevara minnet av din resa på en fin plats i hemmet.

Nattlivet på Phi Phi Island

Det finns många som åker till Thailand för att finna det heta partylivet och nattlivet som finns på många platser i detta land. Den som åker till Phi Phi Island kommer absolut inte att vara den som har en avsaknad av nattliv, aktiviteter och platser där det går att ta en öl eller drink samt äta gott. Det mesta av det som händer på denna plats är fokuserat till stränderna, där det nästan varje kväll och natt finns de som visar upp sina kunskaper i olika shower nära havet i takt med att solen sakta sänker sig för att ge plats för nattens aktiviteter.